Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi RS7 Sportback

Nieuws: Audi RS7 Sportback

Ook Audi RS7 Sportback strakgetrokken

06.06.2014

Kort na het onthullen van de vernieuwde A7 en S7 Sportback toont Audi de RS7 Sportback-facelift aan de wereld. Het zit hem deze keer in de details.

Geen verrassingen wat betreft het uiterlijk van de Audi RS7. Dezelfde nieuwe, optioneel met Matrix-verlichting uit te rusten koplampen, die we al van de A7 en S7 kennen, hebben hun weg naar de neus van de RS7 gevonden. Dynamische richtingaanwijzers zijn eveneens optioneel op de voorste set lampen, en achteraan worden ze standaard geleverd. De achterlichten zijn overigens ook vernieuwd en bovendien voortaan te verduisteren, iets dat voorheen nog niet af-fabriek mogelijk was. Stylingkenmerken als de strakgetrokken singleframe-grille met honingraatmotief onderscheiden de RS7 nog steeds van z'n tammere broeders. Quattro GmbH drukt tevens nog altijd hun stempel op de neus van de auto met het lekker ordinaire 'QUATTRO'-opschrift onderin de grille.

Opengetrokken verfblik

Weinig anders ten opzichte van de Audi A7 en S7 dus, maar wie denkt dat Audi het bij het bovenstaande houdt zit mis. Er is namelijk een viertal kleuren aan het palet toegevoegd, te weten Floret Silver en de metallic kleuren Glacier White, Mythos Black en het parelmoereffect Sepang Blue. Tevens is het MMI-infotainmentsysteem vernieuwd en gebruikt de RS7 voortaan een sneller systeem dat gebruikmaakt van een versterkte Nvidia-processor. Vanaf het derde kwartaal 2014 is de Audi RS7 te bestellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model