Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi RS5

Nieuws: Audi RS5

Gefacelifte Audi RS5 geprijsd

15.03.2012

Nog geen twee jaar na zijn introductie neemt Audi de vernieuwde RS5 in de prijslijsten op. En in tegenstelling tot een verlaagde prijs, zoals we tegenwoordig dikwijls zien, is de RS5 er duurder op geworden.

De nieuwe Audi RS5 is er qua potentie niet op voor- of achteruit gegaan, maar Audi wilde de vernieuwde neus graag in de hele range terug laten komen. Dat is balen als je het afgelopen jaar de trotse eigenaar bent geworden van de 450 pk tellende sportcoupé, maar wees gerust, bij een dragrace zal je het niet van de nieuwe verliezen.

Minieme aanpassingen
Audi RS5Onderhuids zijn de wijzigingen miniem, alleen de stuurbekrachtiging werd lichtelijk aangepast, waardoor zowel topsnelheid (250 km/h) als acceleratie (0-100 km/h in 4,5 s) gelijk bleven. Het interieur onderging ook enkele stylistische wijzigingen, zo is de RS5 voortaan voorzien van een startknop en een sportstuur. Zowel het verbruik als de uitstoot daalden enkele procenten, maar dat had helaas geen positieve invloed op de prijs. Voor de gefacelifte RS5 is de vanafprijs op € 117.500,- vastgesteld, ruim 2.000 euro meer dan voor de oude variant moest worden neergeteld.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model