Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi R8 V10

Nieuws: Audi R8 V10

Anderson doet Audi R8 V10

05.11.2010

De Audi R8 V10 is al weer even op de markt, maar toch raken tuners er niet op uitgekeken. De laatste getunede versie van de R8 is deze van Anderson Germany.

Niet op de lijst van de 333 nieuwe eigenaren van een R8 GT? Misschien is deze van Anderson een optie. Met 585 pk krachtiger, sneller (328 km/h) en aan looks wordt zeker niet ingeleverd dan de meest brute R8 van dit moment. Anderson, bekend van onder andere opgevoerde Ferrari's en Lamborghini´s, heeft de R8 V10 een bloedsnelle uitstraling meegegeven met aan de voorzijde een adequate spoilerlip en aan de achterzijde net zo een dergelijke spoiler. Speciale aandacht ging uit naar het uitlaatsysteem. Dat produceert niet alleen een meer bevredigende sound, ook is het aanzienlijk lichter in vergelijking met het normale exemplaar. Anderson wist 17 kg te besparen.

Carbonleer
AndersonDe toegevoegde aerodynamica versterkende onderdelen zijn beide opgetrokken uit carbon. In de grille, de rest van de voorbumpers alsook in het interieur vind je nog meer van dit lichte, peperdure materiaal. Zelfs het 19 inch lichtmetaal is er deels van gesmeed. De banden hebben een maat van 235/35Z19 vóór en achter meten ze 295/30Z19. Let vooral ook even op de oranje omranding van de wielen. Een leuk detail dat terugkomt in de sportstoelen, de vloermatten en de overkapping van het instrumentarium. Alcantara en 'carbonleer' versieren de deurpanelen, stuurwiel, radioframe, pookknop en onder andere de handrem.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model