Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi Q7 Coastline

Nieuws: Audi Q7 Coastline

Q7 met maritieme sfeer

05.03.2008

Audi zet de introductie van de Q7 V12 TDI kracht bij met de Q7 Coastline. De conceptcar is gebaseerd op de Audi Q7 V12 TDI, maar de Q7 Coastline is voorzien van een maritieme tint. Dat zien we onder meer terug in de witte kleurstelling en het exclusieve hout in het interieur.

Alsof de presentatie van de Q7 V12 TDI nog niet genoeg aandacht zou trekken presenteert Audi ook een conceptcar gebaseerd op deze krachtige SUV. Onder de noemer Q7 Coastline debuteert in Genève deze conceptcar. De SUV moet de associatie met luxe jachten opwekken. Vooral de witte kleurstelling moet dat effect bewerkstelligen.

Maritieme wereld

Audi Q7De buitenzijde wordt gekenmerkt door een parelmoer witte lak. Daarbij zijn ook de spiegelkappen in het wit uitgevoerd en is de grille gespoten in hoogglans. Vooral in het interieur wordt de associatie met de maritieme wereld opgewekt. Grote delen van het interieur zijn afgewerkt met wit en bruin leer, speciaal Amerikaans walnotenhout en luxe materialen als wol en leer. In de bagageruimte zien we twee opvouwbare ´kratten´, maar waarvoor die dienen laat Audi in het midden. Het lijkt ons overigens wel een handige mogelijkheid om ook in productiemodel toe te passen.

V12 TDI-motor

Onder de motorkap ligt uiteraard de krachtige V12 dieselmotor met een vermogen van 500 pk en een koppel van 1.000 Nm. In tegenstelling tot de Q7 V12 TDI die ook in Genève staat betreft dit enkel een studiemodel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model