Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi Q5

Nieuws: Audi Q5

Nieuwe instapper maakt Audi Q5 stuk betaalbaarder

22.02.2017

Toen Audi de nieuwe Q5 bij haar dealers binnenreed was dat toch wel eventjes slikken. Van de prijzen welteverstaan. Die begonnen zowaar bij 63 mille! Een nieuwe basisdiesel komt daar per direct verandering in brengen.

Audi heeft per direct een 2.0 liter TDI aan het motorpalet van de Q5 toegevoegd. Dat geknepen blok is met 150 pk slechts 13 pk minder sterk dan de voormalige basisdiesel en beschikt over louter voorwielaandrijving in plaats van quattro-vierwielaandrijving. Ook moet de S tronic-automaat gemist worden. Een handbak is standaard op de nieuwe instapper. Allemaal foefjes die de prijs drukken. En flink ook, want rijden met de nieuwe Q5 kan nu vanaf € 53.935,-. Nog steeds een lieve som geld, maar dat is tien mille ook.

Uitrusting
Of Audi voor dat lagere starttarief ook heeft beknibbeld op de luxe aan boord is niet duidelijk. Standaard beschikt de Q5 2.0 TDI in elk geval over zaken als aluminium dakrails, Audi Connect noodoproep & Service, Audi drive select, Audi pre sense city, 17 inch lichtmetalen velgen, Xenon koplampen met LED-dagrijverlichting en een automatisch dimmende binnenspiegel. Tegen meerprijs zijn tevens de sport- en design-uitvoeringen leverbaar, evenals de welbekende Pro Line- en Pro Line Plus-pakketten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model