Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi Q5

Nieuws: Audi Q5

Audi Q5 van Kahn weet hoe het moet

18.08.2011

Project Kahn, tuner van de meest uiteenlopende merken, weet hoe je een nieuw project moet presenteren. En daarmee duiden we niet alleen op de gelikte foto’s. Ook de optisch getunede Audi Q5 ziet er bijzonder smaakvol uit.

Het begeleidend schrijven bij deze Audi Q5 van Project Kahn is uiterst summier. Die is er namelijk niet. Volgens de Bradfordse tuner verkoopt de auto zichzelf. Aangezien er over smaak wel degelijk te twisten valt kunnen wij best zeggen dat dit een van de betere getunede Q5's is en Kahn best eens gelijk zou kunnen hebben.

Op het oog
Audi Q5Als we de Q5 eens van dichterbij bekijken zien we dat Kahn niet eens zo heel veel heeft veranderd aan de crossover. Er zijn vooral veel onderdelen toegevoegd, zoals de onderbumper aan de voorzijde, de spatbordverbreders en de zij-skirts. Ook de dakspoiler achter is niet origineel Audi, net als het sierdeel met geïntegreerde diffuser aan de achterbumper. De vier eindpijpen behoren tot het optionele uitlaatsysteem. En voor de 22 inch RSR-velgen vraagt Project Kahn tevens bij te betalen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model