Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi Q5

Nieuws: Audi Q5

Audi Q5 smakelijk aangekleed

11.03.2013

De Belgische tuner Caractere heeft de vernieuwde Audi Q5 aan hun visie onderworpen. Een interieur met veel carbon, een smakelijk dikke bodykit alsook lichtmetaal van fors formaat maakt de Audi Q5 van Caractere tot een zeer sportieve verschijning.

Naast de eerdergenoemde aankleding zijn er nieuwe grafiet- en zilverkleurige velgen van 18 tot 22 inch beschikbaar voor de Audi Q5. Een diffuser en nieuwe voorbumper maken het samen met een dakspoiler en een sportuitlaatsysteem tot een resultaat waar Caractere trots op kan zijn; de Q5 oogt er lekker dik door.

Alles extra
Van binnen en op technisch gebied is ook een en ander aangepast. Het interieur wordt nu in een carbonlook aangeboden door de tuners, terwijl rode stiksels het sportieve gevoel nog extra versterken. De beschikbare motortuning bestaat uit 40 pk extra voor de 3.0 liter TFSI waarmee het totaalvermogen op 312 pk en 455 Nm komt te liggen. De 3.0 TDI krijgt 289 pk mee, een winst van 49 pk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model