Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi Q3

Nieuws: Audi Q3

Vanafprijs nieuwe Audi Q3 bekend

27.11.2018

Audi laat weten dat de nieuwe Q3 per direct besteld kan worden en dit moet 'ie kosten.

Bestellen kan dus per direct, maar wie zo snel mogelijk wil rijden doet er beter aan een Audi Q3 uit voorraad te kopen. Dan valt er over enkele weken al te sturen. Tegen een prijs vanaf € 44.285,-. Hiervoor trakteer je jezelf op een Q3 voorzien van 150 pk sterke 1.5, een viercilinder met turbo en gekoppeld aan een handbak. Deze instapmotor is er ook met automaat, maar daarvan meldt Audi de meerprijs niet.

Tevens één diesel voorlopig
Sowieso zijn de prijzen van de overige motoriseringen en uitvoeringen nog niet bekend. Zeker is in elk geval dat er voorlopig beperkte keuze is qua motoriseringen. Naast de eerdergenoemde benzine – die officieel 35 TFSI heet – is er vanaf de marktlancering volgende maand tevens slechts één diesel verkrijgbaar. Het gaat hier om de 35 TDI, eveneens goed voor 150 pk, maar in combinatie met de automatische S tronic.In de loop van 2019 volgen er meer optie. Te weten de Q3 40 TFSI quattro (190 pk), de 45 TFSI quattro (231 pk), de 35 TDI quattro (150 pk) en de 40 TDI quattro, goed voor 190 pk.

Edition One
Om de marktintroductie van de nieuwe Q3 luister bij te zetten, is er de speciale en tijdelijke Audi Q3 Edition One. Dit gelimiteerde model beschikt over het populaire S line-exterieur en komt qua luxe overeen met de Pro Line-uitvoering. De lakkleur is altijd Chronusgrijs. Verder bestaat de uitrusting zoal uit bekleding met leder/kunstleder (pandogrijs/staalgrijs), een zwarte dakhemel, sportstoelen, optiekpakket zwart, 20 inch lichtmetalen velgen, afwerkingsaccenten in antracietkleurig aluminium en een lichtpakket.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model