[Global Handler onURLNotFound] Line 3665: Error: LoadById: Wrong type. Please specify numeric argument.
Nieuws: Audi Q3

Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi Q3

Nieuws: Audi Q3

Audi Q3 ineens niet zo braaf

15.08.2011

Leuke auto de Audi Q3, maar wel erg keurig. Aan wie anders dan Abt Sportline de Audi Q3 om te toveren tot een sportieve rakker!

Abt Sportline is een andere richting ingeslagen, zo lijkt het. Het optische gedeelte bestaat bij de VAG-tuner uit Kempten niet meer uit louter een spoiler hier of daar, het nieuwe Abt staat tevens in het teken van meer detaillering. De getunede Volkswagen Beetle is daarvan een eerste voorbeeld, en ook deze Audi Q3 is uit dit hout gesneden. Het zou zowaar de concept vooraf aan het productiemodel kunnen zijn. Bijzonder fraai gedaan door Abt.

Motortuning
Audi Q3 AbtMeer daadkracht is er ook voor alle beschikbare motoren in de Q3. De 140 pk sterke diesel bereikt na een krachtkuurtje 170 pk en de versie die standaard al 170 pk opbrengt kan naar 195 pk gebracht worden. Voor de 170 pk sterke 2.0 liter TSI bestaat de vermogenswinst uit 40 pk en dat maakt een totaal van 210 pk. Pas echt lekker doorrijden is het met de 250 pk tweeliter benzine. Het vermogen bedroeg daarvoor 211 pk. Extra dynamiek is eventueel mogelijk door het laten installeren van sportveren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model