Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi Prologue Avant

Nieuws: Audi Prologue Avant

Audi Prologue Avant in Genève

17.02.2015

De veelgeprezen Prologue conceptcar van Audi krijgt een vervolg. Op de Autosalon van Genève gaat het doek van de Prologue Avant. En daarvan krijgen we nu alvast een eerste indruk.

Met de in november in Los Angeles onthulde Prologue concept heeft Audi ons een blik in de (nabije) toekomst gegund. De Prologue laat ons zien hoe het design-DNA van Audi zich zal ontwikkelen, maar ook hoe Audi op technisch gebied wil innoveren. Een waar visitekaartje voor de fabrikant.

Shooting brake
In Genève krijgt de Prologue een vervolg in de vorm van een Avant-versie. Details daarover hebben we niet, maar we verwachten dezelfde biturbo V8, hetzelfde oogstrelende interieur en mogelijk zelfs nog een extra innovatieve highlight. Wie weet. Het betreft in ieder geval een vijfdeurs model en daarmee lijken de geruchten voor een eventuele A9 nog sterker te worden. Komt die er, dan zou het zomaar een shooting brake kunnen worden zoals deze Prologue Avant is. Maar goed, dat blijft gissen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model