Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi Exclusive RS4 Avant

Nieuws: Audi Exclusive RS4 Avant

Audi Exclusive RS 4 Avant wil specialer zijn

18.11.2014

Dit is het werk van Audi Exclusive, de wensvervullers uit Ingolstadt. Op aanvraag van een veeleisende klant met een sterke voorliefde voor de RS 4 Avant hebben ze deze one-off gecreëerd. In de kekke kleur Peridot Green is hij niet te missen tussen andere RS 4's.

Noem het stijlvol, noem het ludiek. Dat de lak van deze unieke Audi Exclusive RS 4 Avant opvallend is staat vast. Maar er is meer. Zo is de auto ook voorzien van diverse glanzend zwarte details, zoals de spiegelbehuizing, en enkele accenten die ons doen herinneren aan de RS 4 Avant Nogaro. Bovendien staat de auto op speciale, mat-zwarte wielen.

Interieur
Binnenin zijn er eveneens zwarte accenten aangebracht en komt de groene kleur weer terug. De stiksels zijn Peridot Green uitgevoerd en de hoofdkleur is ook te vinden op de middenconsole, dashboard, deurpanelen en zelfs op de achterzijde van de voorstoelen. De zetels zijn deels bekleed met alcantara en om iedereen die in de sportstoelen zit te laten weten dat dit geen standaard RS4 is zijn meerdere Audi Exclusive-badges geplaatst.

Even opfrissen
Technisch had de klant kennelijk geen specifieke wensen. Audi Exclusive heeft de aandrijflijn ongemoeid gelaten. Dat houdt in dat ook deze RS 4 Avant beschikt over een 4.2 liter V8 met 450 pk en 430 Nm. De sprint vanuit stilstand naar 100 km/h is voorbij na 4,7 seconden en stoppen hoeft pas bij 250 km/h. Mits de eigenaar de optie heeft aangevinkt om de begrenzer pas bij 280 km/h in te laten grijpen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model