Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi e-tron

Nieuws: Audi e-tron

Belgische productie Audi e-tron gehalveerd

28.03.2019

Volgens de Duitse regionale omroep Bayerischer Rundfunk kampt de Brusselse Audi-fabriek met productieproblemen. Door een haperende toevoer van accu’s lopen er dagelijks geen 300, maar slechts 150 stuks van de Audi e-tron van de band.

Bronnen bij toeleveranciers en onder het Brusselse fabriekspersoneel beweren dat Audi op dit moment te weinig accu's ontvangt van toeleverancier LG Chem in Polen. Een en ander zou te maken hebben met een conflict tussen Audi en LG Chem.

De Belgische zakenkrant De Tijd heeft vanuit Belgische vakbonden vernomen dat de acculeveranties vanuit Polen inderdaad vertraagd verlopen. Volgens de werknemersorganisatie is de verhuizing van de accucellenproductie van Zuid-Korea naar Polen een van de redenen van de leveringsproblemen.

Geen commentaar
Audi wil geen commentaar geven op de berichten. De autofabrikant geeft bij monde van een pr-medewerker wel aan 'dat er bij de productie van elk nieuw model sprake is van de nodige uitdagingen'.

Levertijden Audi e-tron
Desgevraagd geeft de woordvoerder van de Nederlandse Audi-importeur aan dat nog onduidelijk is of de productieperikelen gevolgen hebben voor de levertermijnen van de Audi e-tron. Vooralsnog is er volgens hem echter geen reden tot paniek.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model