Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A8 rijdt autonoom in Spider-Man-film

Nieuws: Audi A8 rijdt autonoom in Spider-Man-film

Nieuwe Audi A8 rijdt autonoom in Spider-Man-film

20.06.2017

Euforie op onze burelen. We hebben van de nieuwe Audi A8 al een silhouet en een achterlicht gezien. Maar er volgt weldra meer want een verlengde versie van Audi's toplimousine speelt een rol in de nieuwe Marvel-blockbuster.

De officiële onthulling staat in de agenda tijdens Audi Summit op 11 juli in Barcelona. Maar al voor de officiële wereldpremière verschijnt de nieuwe A8 op het witte doek. Het topmodel verzorgt een 'gastoptreden' in Spider-Man: Homecoming, de blockbuster van Marvel.

Autonoom door de file
Spider-Man-liefhebbers zijn de eersten, die een glimp van de nieuwe luxe limousine opvangen tijdens de filmpremière op 28 juni in Los Angeles De bioscoopbezoekers zien de A8 in een file verregaand autonoom rijden. Met ingeschakelde Audi AI-fileassistent neemt de A8 het rijden over. Audi pakt in de Spider-Man-film nog breder uit: de R8 V10 Spyder en een Audi TTS Roadster hebben een rol in de film waarin Tom Holland de rol van Peter Parker vertolkt. In juli draait de film bij ons in de bioscopen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model