Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A7 Sportback

Nieuws: Audi A7 Sportback

Wald neemt Audi A7 onder handen

24.06.2013

Het Japanse Wald International is een tuner die hier en daar wel eens helemaal los wil gaan op modellen. Met deze Audi A7 laten de Aziaten echter een heel andere kant van zichzelf zien. Deze A7 oog eigenlijk best wel timide, helemaal voor Wald-begrippen.

Misschien is de ingehouden tuning van deze Audi A7 ook wel de reden dat Wald nog niet veel informatie vrijgeeft over hun nieuwste creatie. We werden alleen voorzien van deze computeranimaties, en die tonen dat Wald haar imago toch niet helemaal omgegooid heeft. Eén teken daarvan zijn de dubbele, in elkaar overlopende dubbele uitlaten die de 'Japanse AMG-tuner' zo typeert.

Design
Hoewel het uiterlijk van de Audi A7 ten tijde van de introductie niet iedereen kon bekoren, heeft de Japanse tuner het tekenende lijnenspel in tact gelaten. Door een dik kostuum aan te meten lijkt het alsof deze Oosterse A7 nog dichterbij de Duitse A8 wil komen te staan. Nieuwe bumpers, sideskirts en een in de achterbumper geïntegreerde diffuser staan de A7 aardig goed. Of Wald motor van de A7 ook op krachttraining gestuurd heeft wil de tuner niet zeggen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model