Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A7 Sportback

Nieuws: Audi A7 Sportback

Abt doet Audi A7 Sportback

11.02.2011

Terwijl de meeste bezitters hun Audi A7 nog moeten inrijden is Abt Sportline al voluit gegaan op het motorengamma van de nieuwe Sportback. Voor alle verkrijgbare drieliters is er meer kracht.

Te beginnen met de Audi A7 3.0 TFSI. Af fabriek levert de benzinekrachtbron al een gezonde 300 pk. Abt doet daar niet één, maar gerust twee schepjes bij bovenop. Na de krachtkuur levert het compressorblok liefst 410 pk. Voor de 245 pk sterke 3.0 liter TDI zijn er twee conversies: de ene levert een vermogen van 282 pk op, de andere 310 pk door de montage van een grotere turbo.

Styling
Aangaande de visualisatie van de A7 Sportback heeft Abt ook wat te melden. De mogelijkheden zijn nog beperkt tot een subtiele voorspoiler, zij-skirts en een skirt voor de achterbumper, maar meer is zeker in de maak. Wielen in allerlei maten en een aangepast uitlaatsysteem heeft Abt als onbetwiste Audi specialist altijd wel liggen. Dat geldt ook voor een verlagingset of een compleet adaptief onderstel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model