Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A6

Nieuws: Audi A6

Audi heeft de nieuwe A6 af

08.11.2010

De fonkelnieuwe Audi A6 is klaar! Althans, het kan niet anders dat de bedekte auto op deze foto de nieuwe A6 is. Waarom anders de overige topmodellen er omheen zetten. De hint is duidelijk.

De nieuwe A6 wordt waarschijnlijk nog voor het einde van deze maand onthuld. Ondanks het witte laken zal de nieuwe A6 geen verrassing zijn. Neem de A7 denkbeeldig in je op, verleng de daklijn en vervang de coupéachtige achterzijde van de Sportback door een conventionele bilpartij van een sedan of stationwagen en je hebt de nieuwe A6 voor je. Gewoon even naar deze illustraties hiernaast kijken gaat nog sneller om een beeld te krijgen.

Benchmark?
Afgaande op Audi kwaliteiten op het gebied van afwerking zal het interieur uit topklasse materialen bestaan met een ongekend afwerkingsniveau. Features en noviteiten zullen zijn overgenomen van de A7 Sportback. Sommige welke in de vierdeurscoupé standaard zijn zullen bij de A6 optioneel worden aangeboden. Hoe anders komt de nieuwe A6 aan zijn zachtere prijskaartje. Hij moet immers concurreren tegen de BMW 5-serie en de E-klasse van Mercedes. Het motorenpalet zal zodoende ook uitgebreider zijn dan bij de A7, met goedkopere instappers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model