Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A6 en A7 Sportback competition

Nieuws: Audi A6 en A7 Sportback competition

Audi A6 en A7 Sportback competition te bestellen

27.01.2015

Al weer driekwart jaar geleden maakte Audi melding van de A7 competition, een koppelbeul ter viering van 25 jaar TDI. En die zal ook in ons land te koop zijn, bijgestaan door de nu geïntroduceerde A6 competition.

Officieel staan de beide competition-modellen te boek als A7 en A6 3.0 TDI BiT competition. Een behoorlijke mond vol, maar daar is de techniek onderhuids ook naar. Want wat te denken van 326 pk en liefst 650 Nm voor elk?! Dat zijn respectabele cijfers. In overboost-modus is er zelfs nog van 20 pk extra te genieten, waarmee 100 km/h binnen 5 seconden op de klok staat. Wie had dat gedacht vijfentwintig jaar geleden. Allicht zelfs Audi niet.

Uiterlijk machtsvertoon
Net als de A7 competition is de A6 competition herkenbaar aan een sportief stylingpakket à la S-line, een verlaagd onderstel en buitenspiegelkappen in het zwart. Daarnaast rolt deze nieuwe dieseltopper standaard op 20 inch hoogglans zwart gespoten lichtmetalen velgen en is er op het voorste wielscherm een speciaal V6 T-embleem te vinden. Ook de uitlaatsierstukken zijn in hoogglans zwart afgelakt, terwijl de remklauwen juist een likje rode verf kregen. De A6 competition is er ook als Avant. Die krijgt als extra zwarte dakrailing mee. Van binnen wordt er getrakteerd op het bekende S line-interieur, Valcona-lederen stoelen met S line-emblemen en zwart/aluminium Beaufort-eikenhoutinleg.

Nu bestelbaar
Wachten op de Audi A6 en A7 Sportback competition hoeft niet langer. Beide zijn per direct te bestellen voor respectievelijk € 85.060,- en € 97.890,-. De A6 Avant competition is er vanaf € 89.090,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model