Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A6 Business Edition

Nieuws: Audi A6 Business Edition

Maatwerkpakket voor de Audi A6

08.04.2013

Onder de noemer Business Edition presenteert Audi speciaal voor de zakelijke rijder een extra luxe uitvoering voor de A6. Alsof er nog niet voldoende keuze was in het assortiment!

Eerder werd de Audi A4 al beschikbaar als Business Edition en nu komt daar de A6 daarbij. Audi mikt hierbij vooral op de zakelijke rijder en komt met een tijdelijke aanbieding voor de grote luxe-sedan en -station. De prijzen van de A6 Limousine Business Edition beginnen bij € 48.550,- voor een 2.0 TFSI. In combinatie met de 2.0 TDI bedraagt de vanafprijs € 49.160,-.

Luxe als standaard
Iedere nieuwe Audi A6 die als Business Edition de fabriek verlaat beschikt standaard over onder andere MMI navigatie, parkeerhulp plus en metallic lak. Telefoonvoorbereiding, diefstalalarm en de mogelijkheid voor een pareleffect-lak komen daar nog bij, evenals een automatische versnellingsbak. Tevens zijn er verschillende 'maatwerkpakketten' samengesteld om de A6 naar eigen smaak samen te stellen. Er kan gekozen worden uit de pakketten Sport, Sound, Comfort, Assist en Connect, of een combinatie hiervan.

De Audi A6 Business Edition is per direct te bestellen. Wie er één wil hebben moet er snel bij zijn, de oplage is namelijk gelimiteerd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model