[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A6 Avant

Nieuws: Audi A6 Avant

Audi maakt vanafprijzen nieuwe A6 Avant bekend

03.07.2018

De nieuwe Audi A6 Avant staat pas vanaf september bij de dealer, maar bestellen kan al wel. En daar hoort natuurlijk een (vanaf)prijs bij.

Wie als een van de eersten in de nieuwe A6 Avant wil rijden moet diep(er) in de buidel tasten want Audi trapt af met de sterke motorvarianten. Op dit moment zijn er twee versies te bestellen: de A6 Avant 45 TDI quattro en de A6 Avant 50 TDI. De eerste is goed voor 231 pk, de laatste voor 286 pk. Krachtige motoren, maar daar hangt dan ook een zeker prijskaartje aan. Minimaal € 77.145,- om precies te zijn. Instappen en wegrijden in de 50 TDI kost zelfs € 82.945,-.

Meer keus volgt snel
Audi is zich er terdege van bewust dat dergelijke prijzen lang niet voor iedereen zijn weggelegd en zal zodoende het leveringsgamma snel uitbreiden. Er komen versies met voorwielaandrijving en de motorenreeks wordt aangevuld met een 2.0 TDI, die 204 pk levert, en een tweeliter turbobenzine met 245 pk. Prijzen daarvan volgen nog, maar zullen sowieso 'vriendelijker' zijn.

Uitrusting
Over de luxe en comfort aan boord behoef je je geen zorgen te maken; dat zit wel snor. Zo is een 8-traps automaat standaard en ook beschikt iedere A6 Avant over onder andere LED-koplampen en -achterlichten, aluminium dakreling, MMI navigatie, een elektrisch bediende achterklep, het geïntegreerde bedieningsconcept 'Audi Touch Response', Audi Connect diensten inclusief Audi Connect noodoproep & service, automatische airconditioning, Parkeerhulp plus, Audi Lane Departure Warning, automatische snelheidsregeling, 18 inch lichtmetalen velgen en trekhaakvoorbereiding.

Stijlvol of sportief?
Naast de keus uit vier onderstelvarianten, waaronder vierwielsturing, is het ook mogelijk een specifieke uitstraling te kiezen: Design of Sport. De eerste onderscheidt zich door vele chromen exterieuraccenten en een interieur met afwerkingselementen in mono.pur en aluminium, een multifunctioneel met leder bekleed sportstuur, gedeeltelijk lederen bekleding en speciale lichtmetalen velgen.De Sport-uitvoering daarentegen pakt uit met sportstoelen vóór, aluminium en chromen exterieuraccenten, 5-spaaks lichtmetalen velgen en specifieke afwerkingsdetails voor het interieur.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model