Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A6 (Avant) & A7 Sportback

Nieuws: Audi A6 (Avant) & A7 Sportback

Mini-facelift voor Audi A6 en A7

25.04.2016

Jij ziet misschien, jij ziet misschien, wat wij niet zien: de (visuele) veranderingen aan de A6, A6 Avant en A7 Sportback die Audi meent te hebben doorgevoerd.

Audi spreekt van een nieuwe look, maar veel verder dan een summiere modeljaarwijziging komen wijzelf eerlijk gezegd niet. Op zich ook logisch, want twee jaar geleden werd de A6-familie en de A7 ook al gefacelift. Toen een stuk grondiger.

Nieuwe kleuren en velgen
Waar de wijzigingen vooral op neerkomen zijn een handvol nieuwe lakkleuren en velgen en kleine details die voortaan in hoogglans- of matzwart of chroom zijn uitgevoerd. Je moet dan denken aan de grille (van de S Line-modellen).

Uitbereiding features
Binnenin blijft het op visueel vlak gelijk, maar Audi stelt wel enkele nieuwe features beschikbaar. Zo is voortaan Apple CarPlay en Android Auto via het MMI-infotainmentsysteem te personaliseren, is het draadloos opladen van je smartphone tooegevoegd aan de optielijst en zullen kinderen blij zijn met de twee eveneens optionele tablets voor (extra) vermaak onderweg.

De licht opgefriste Audi A6 en A7 Sportback zijn vanaf de zomer verkrijgbaar. De prijzen blijven gelijk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model