Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A5

Nieuws: Audi A5

R8 look-a-like

28.09.2007

De ontwerpers van Hofele hebben zich uitgeleefd op de Audi A5. Als inspiratiebron heeft Hofele duidelijk gekozen voor de R8. Maak kennis met de Audi A5 Hofele met R8 look.

Een goedkope R8 mag je hem natuurlijk niet noemen, maar door de bodykit van Hofele gaat de A5 er wel veel meer op lijken. De nieuwe voor- en achterbumper zijn voorzien van grote luchtgaten met de zwarte roosters, net als die op de R8 zitten. Verder vallen de licht ovale uitlaten aan de achterzijde op. Ook is hier een subtiele achterspoiler te zien. Je moet er van houden.

'Largo' wielen

Nieuws Audi A5Om het uiterlijk helemaal af te maken levert Hofele de 'Largo RS 20' velgen. Deze - zoals de naam al doet vermoeden - 20 inch wielen zijn voorzien van 255/30 R20 banden. Mede door de verlaging van 40 mm vullen ze de wielkasten prachtig op.

Chiptuning voor 3.0 TDI

Voor wie de keuze is gevallen op de A5 3.0 TDI en behoefte heeft aan meer vermogen kan Hofele in chiptuning voorzien. De 3.0 TDI levert hierdoor geen 240 pk meer, maar ruim 280 paarden. Het koppel gaat omhoog van 500 naar 580 Nm.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model