Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A5

Nieuws: Audi A5

Caractere maakt Audi A5 extra scherp

25.04.2013

Vind je de Audi A5 net iets te braaf geworden door de facelift? Dan heeft de Belgische tuner Caractere een oplossing in huis in de vorm van een dikke bodykit tezamen met dito wielen.

Als er een auto is die zeer fraai door eenvoud is, dan is het wel de Audi A5 Sportback. Ook de Coupé-uitvoering valt dit ten deel. Eenvoud en daarmee onopvallendheid komt echter niet voor in het vocabulaire van Caractere. Met markante bumpers en spoilers en bredere wielkasten hebben de Belgen de A5 Sportback en Coupé tot ware eyecatchers omgebouwd. De nieuwe diffuser kan desgewenst met of zonder uitsparingen voor de uitlaatpijpen worden voorzien. Een sportuitlaat is optioneel.

20 inch
Wie de producten van Caractere een beetje kent, herkent onmiddellijk de CW1-velgen. Een uniek, maar tegelijk erg universeel wiel die alle creaties van de tuner bijzonder goed staan, zo ook de Audi A5. De wielen zijn verkrijgbaar in 18, 19 of 20 inch. Maar wat is een heldhaftig uiterlijk zonder slagkracht onder de motorkap? Precies, en daarom is er voor elke beschikbare motor ook nog eens 30 tot 40 pk beschikbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model