Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A5

Nieuws: Audi A5

A5 met sportief S Line pakket

25.05.2007

Het zijn vooral de optische onderdelen die de A5 S Line een extra sportieve look geven. Onderhuids is slechts het sportonderstel met een stuggere veer- en demperafstemming dat de Audi A5 S Line kenmerkt.

S line interieur

Nieuws Audi A5Ook in het interieur komt de sportiviteit van S line tot uiting. De uitvoering heeft onder meer sportstoelen met elektrisch verstelbare lendensteunen. Deze stoelen hebben zijwangen van zwart leder en een middenbaan die is uitgevoerd in de stof 'Speed'. In de rugleuning ervan is de S line-aanduiding opgenomen. Uiteraard beschikken de S line-modellen over een met leer bekleed sportstuur, maar ook over een pookknop die is bekleed met geperforeerd leer, decoratielijsten in geborsteld aluminium (als optie zonder meerprijs te vervangen door hout met zwarte klavierlak). S line heeft ook aandacht voor details. Zo zijn het stuur, de pooknop en de stoelbekleding afgewerkt met zwarte of zilverkleurige stiksels en is de hemelbekleding zwart. De S line-modellen zijn verder herkenbaar aan de S line-logo's op de voorschermen en de instaplijsten. De meerprijs voor deze complete S line-uitvoering bedraagt € 5.108,-. In combinatie met de S line-uitvoering zijn de speciale kleuren Avuszilver en Misanorood te bestellen voor de meerprijs van een normale pareleffectlak.

S line exterieur

Nieuws Audi A5Om het uiterlijk van de Audi A5 een nog meer sportieve uitstraling te geven, is er S line exterieur. Deze uitvoering bestaat uit extra sportieve bumpers, dorpellijsten in carrosseriekleur, een diffusor in de achterbumper en S line-opschriften op de voorschermen en de instaplijsten. De prijs voor S line exterieur bedraagt € 2.511,- in combinatie met de hierboven beschreven S line-uitvoering. Zonder deze uitvoering is de meerprijs € 2.858,-.

Personaliseren

Wie meer wenst dan de genoemde mogelijkheden kan bij Audi bovendien nog kiezen voor diverse lichtmetalen wielen (tot 20 inch), speciale lederen bekleding in combinatie met Alcantara en diverse kleuren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model