Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A5 DTM Champion

Nieuws: Audi A5 DTM Champion

Audi A5 Coupé in beperkte DTM-oplage

18.10.2013

Het kampioenschap van de Deutsche Tourwagen Masters (DTM) werd dit jaar gewonnen door Mike Rockenfeller met zijn Audi A5 DTM. En om dat te vieren presenteert Audi een speciale A5 DTM-edition.  is afgeleid van de A5 DTM waarmee op het circuit om de titel werd gestreden.

Net boven de zijskirts zien we Rockenfeller´s nummer 19 alsook het DTM-logo. Subtiel, maar precies zichtbaar genoeg om deze A5 al vanaf een afstandje te kunnen herkennen. De vaste achterspoiler, de aluminium spiegelkappen alsook de 20 inch lichtmetalen wielen geven deze A5 een RS-achtige look. Het smoelt zonder meer goed.

300 exemplaren
De A5 DTM Champion is per direct te bestellen in de kleuren Misano rood, Daytona grijs en Glacier wit. Er is te kiezen voor de 2.0 TDI quattro (170 pk), de 3.0 TDI quattro (245 pk), de 2.0 TFSI quattro (225 pk) en de 3.0 TFSI quattro (272 pk). Van de tot 300 exemplaren gelimiteerde serie komen er volgens Audi Nederland vermoedelijk ook een aantal naar ons land. De prijs is nog niet bekend, maar in Duitsland bedraagt de meerprijs van het pakket € 1.900,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model