Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A5 Coupé

Nieuws: Audi A5 Coupé

Rieger doet gefacelifte Audi A5

31.07.2012

Als autofabrikanten een facelift doorvoeren beginnen tuners kort daarna ook aan een tweede ronde. Het Duitse Rieger deed de Audi A5 zodoende nog een keer. Het model kreeg immers onlangs een nieuwe neus.

De Audi A5 Coupé is een natuurlijke schoonheid waarbij elke extra lijn het ontwerp eigenlijk alleen maar zou verpesten. Rieger begrijpt dat en stipte daarom enkel de bestaande lijnen aan. Maar het is voldoende om de sportcoupé beduidend dikker om z'n wielen te zetten. Over wielen gesproken. Rieger monteert een stevig maatje, 21 inch om precies te zijn. Daaromheen ligt schoeisel van Dumlop (Sport Maxx GT). Qua velgafwerking is er keuze uit een matte of een glanzende finish.

RS5
De grote, ovalen uitlaten staan de A5 ook goed. Gek is dat niet want ze komen origineel van de RS5 Coupé. Überhaupt lijkt deze getunede A5 wel op de RS5. Op de pk's na dan, want aan de techniek heeft Rieger niet gesleuteld. Enkel een verlaagd onderstel met stijvere veren van H&R verzekeren van een net iets betere wegligging.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model