Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
[Global Handler onURLNotFound] Line 15: Error: LoadById: Wrong type. Please specify numeric argument.
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A4 S-line

Nieuws: Audi A4 S-line

Sportief S-line pakket

04.09.2007

Audi presenteert een S-line sportpakket voor de nieuwe A4. Het sportpakket bestaat traditiegetrouw uit een aantal sportieve opties voor het in- en exterieur. Ook een sportonderstel staat op de lijst. Het S-line pakket geeft de nieuwe Audi A4 een extra sportief tintje.

Nieuws Audi A4 S-lineZoals we van Audi gewend zijn presenteert het merk voor elk model een S-line sportpakket. Zo ook voor de nieuwe A4. Audi biedt de keuze uit een S-line exterieurpakket en een interieurpakket. Wie kiest voor het exterieurpakket kan rekenen op een sportievere uitstraling. Zo is de voorbumper sportiever van vorm, zien we een iets grotere voorspoiler en extra luchtinlaten onder de single frame grille. Van opzij springen de 18 inch lichtmetalen wielen en de zijskirts in het oog. Aan de achterzijde monteert Audi een andere bumper met een soort van diffusor en daarin gaas.

S-line interieur

Om ook het binnenste van de A4 net dat beetje meer sportiviteit mee te geven kan worden gekozen voor het S-line interieurpakket. In dat geval monteert Audi onder meer sportstoelen met deels lederen bekleding en een S-line logo in de stoelen. Dat logo zien we ook terug op het sportstuurwiel dat met geperforeerd leer is bekleed. Voor de finishing touch zien we veel geborsteld aluminium.

Stevige meerprijs

De prijs van het S-line pakket is op dit moment nog niet bekend. Reken op een meerprijs van ongeveer € 7.000,- voor het volledige pakket.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model