Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Audi A4 Avant S Line

Nieuws: Audi A4 Avant S Line

S Line pakket voor nieuwe Audi A4 Avant

26.02.2008

Direct vanaf de verkoopstart levert Audi de nieuwe A4 Avant ook als S Line. Het S Line sportpakket bestaat onder meer uit een sportiever gevormde voor- en achterbumper, een spoiler op de achterklep en de nodige sportieve details in het interieur. Audi levert het S Line pakket op elke A4 Avant.

De nieuwe Audi A4 Avant is in alle opzichten dynamischer dan zijn voorganger. Dat merken we niet alleen aan het sportieve onderstel en de dynamische lijnvoering, maar ook aan de vele sportief getinte opties zoals Audi drive select en Audi dynamic steering. Wie echter ook het ex- en interieur nog verder wil laten onderscheiden van de massa kan kiezen voor het S Line pakket dat specifiek voor de A4 Avant ontworpen is.

S Line exterieur

Audi A4 Het S Line pakket bestaat voor het exterieur onder meer uit een gewijzigde voorbumper met een iets grotere voorspoiler en opvallender luchtinlaten onder de grille. Op de zijschermen treffen we een S Line badge aan en van opzij bekeken springen de 18 inch lichtmetalen wielen direct in het oog. Het design van deze 7x2 spaaks velgen zijn ontleend aan de RS4 Avant. Op de achterklep prijkt een spoiler en de achterbumper heeft een diffusor-look. Daarbij komen de uitlaatpijpen mooi tot hun recht.

S Line interieur

Audi A4 avantHet interieur van de A4 Avant voorzien van het S Line pakket is in dezelfde lijn voorzien van sportieve accenten. We zien aluminium sierlijsten op het dashboard en in de deurpanelen. De speciale pookknop is bekleed met leer voorzien van wit stiksel en ook het sportstuurwiel is in deze stijl uitgvoerd. De sportstoelen zijn standaard bekleed met een combinatie van leer en stof. In de stoelen is het S Line-logo opgenomen.

Prijs

Audi levert het S Line-pakket op elke motorisering van de A4 Avant. Bij de A4 Sedan bedraagt de meerprijs € 7.220,- voor het in- en exterieurpakket. Voor de A4 Avant zal de meerprijs nagenoeg gelijk zijn. Vanaf mei staat de nieuwe A4 Avant bij de dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model