Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Audi A4 Allroad

Nieuws: Audi A4 Allroad

Audi A4 Allroad in prijslijsten opgenomen

26.03.2009

Audi heeft een prijskaartje gehangen aan de nieuwe A4 Allroad Quattro. De prijzen beginnen bij € 51.850,- voor de versie met 2.0 liter TDI-motor (170pk/350Nm). De levering start deze zomer.

De Audi A4 Allroad Quattro valt op door zijn markante vormgeving met onder meer extra bodemvrijheid, roestvrijstalen beschermelementen in de vóór- en achterbumper en verbrede wielkasten. Ten opzichte van de normale Audi A4 Avant is de spoorbreedte (voor en achter) met twee centimeter vergroot. Dat komt naar eigen zeggen de stabiliteit en de rij-eigenschappen ten goede. Het Offroad Detection (ORD)systeem, een speciale functie van stabiliseringssysteem ESP, draagt bij aan optimale tractie onder alle omstandigheden.

Vanaf aankomende zomer
Audi A4 AllroadEr zijn drie verschillende varianten te bestellen. Het gamma begint met de A4 Allroad Quattro 2.0 TDI (170pk/350Nm). Deze is gekoppeld aan een zesversnellingsbak en bevat een C-label. Het model staat in de prijslijsten voor minimaal € 51.850,-. Vervolgens is er de 2.0 TFSI (211 pk/350Nm). Deze uitvoering is standaard voorzien van de S tronic-transmissie met dubbele koppeling en bevat eveneens een C-label. De prijs ervan bedraagt € 53.700,-. Als topmodel is er de A4 Allroad Quattro met 3.0 liter TDI. Deze beschikt over een 240 pk en 500 Nm sterke V6-dieselmotor, geschakeld aan een S tronic-transmissie. Minimaal € 63.600,- moet bij de dealer worden achtergelaten om dit model mee naar huis te nemen.

Uitrusting
Audi A4 AllroadTot de standaarduitrusting behoort onder meer een set lichtmetalen velgen, een licht- en regensensor, koplampreinigingssysteem, verwarmbare buitenspiegels, automatische snelheidsregeling, automatische klimaat- regeling, multifunctioneel stuur, radio/CD-speler en een aluminiumpakket (dakreling en raamomlijsting van aluminium, dorpelverbreding met roestvrijstalen segmenten). Ook is de auto leverbaar als Pro line-uitvoering. Bovenop de standaarduitrsuting voegt dit pakket nog zaken als comfort-airconditioning, parkeersensoren, Xenon Plus-verlichting, een middenarmsteun vóór en Audi Soundsystem met radio concert. De meerprijs voor de Pro line-uitvoering bedraagt € 3.600,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model