Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A3

Nieuws: Audi A3

JMS blikt vooruit op getunede Audi A3

28.08.2012

JMS geeft een preview van hun accessoirelijn voor de nieuwe Audi A3. Vanaf oktober is de opsmuk verkrijgbaar.

We moeten het slechts met één afbeelding doen, maar aan de hand daarvan krijgen we al een behoorlijk indruk van hoe de getunede nieuwe Audi A3 voorzien van diverse JMS-goodies eruit komt te zien. Wat meteen in het oog springt, is de forse spoilerlip onderaan de bestaande voorbumper. Op dit moment vinden deze nog geen aansluiting op de achterzijde via grovere zijskirts, maar wat niet is kan nog komen.

OZ
Omdat wielen de auto maken ontbreken die ook niet. JMS heeft daarvoor het gerenommeerde OZ ingeschakeld en zij kunnen diverse wieldesigns leveren in uiteenlopende maatvoeringen. De A3 op de foto rust op 19 inch Racing-velgen. Kosten? Voor € 2.599,- zijn ze de uwe. Wil je de OZ's optimaal tot hun recht laten komen wellicht is een verlagingset dan een idee. Voor € 1.049,- heb je een set veren die bovendien stijver zijn ten gunste van de wegligging. Meer volgt in oktober.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model