Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A3 Sportback

Nieuws: Audi A3 Sportback

Audi A3 en A3 Sportback als Pro Line S

26.12.2012

Het is geen geheim dat een Audi pas echt aantrekkelijk is wanneer deze flink is aangekleed. Met de Pro Line S-uitvoeringen weet Audi Nederland dat op een betaalbare manier te realiseren. De Pro Line S-uitvoering is er nu ook voor de nieuwe A3 en A3 Sportback en dat betekent een aantrekkelijk aanbod.

Voor de Pro Line S dient het Ambition-uitrustingsniveau als basis. Daar wordt dankzij het S line en S line exterieurpakket een portie sportiviteit aan toegevoegd. Standaard is bijvoorbeeld S line met onder meer een verlaagd (-25 mm) sportonderstel, 18-inch lichtmetalen wielen, afgevlakt multifunctioneel sportstuur, gedeeltelijk met leer beklede stoelen en diverse aluminium sierdelen. Ook S line exterieur is inbegrepen. Dit omvat onder andere specifieke bumpers (achter met diffuser), grille in hoogglans zwart, S line dakspoiler, verchroomde uitlaatsierstukken en S line-accenten.

Comfort
Tweede speerpunt is meer comfort. Zo is het MMI navigatiepakket inbegrepen. Dit omvat SD-kaart navigatie Europa, Audi Music interface met Bluetooth audiostreaming, telefoonvoorbereiding basis, 2 TB SDXC-kaartlezer en kaartweergave op 5,8-inch kleurenscherm. Ook standaard: Xenon plus verlichting, LED-achterlichten, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, volautomatische airconditioning, middenarmsteun vóór, lichtpakket, licht- en regensensor en interieurelementen mono.pur.

Prijzen Audi A3 Pro Line S
En de derde pijler is uiteraard de aantrekkelijke prijs. Wie deze extra's bij elkaar optelt zal de tien mille snel passeren. Audi rekent er echter maar 5.000 euro extra voor. Dat betekent dat de A3 Pro Line S 1.4 TFSI er is vanaf € 32.450,-. Als Sportback is er een Pro Line S vanaf € 33.710,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model