Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A3 Cabriolet

Nieuws: Audi A3 Cabriolet

1.6 benzinemotor voor de A3 Cabriolet

08.01.2009

Het leveringsgamma van de Audi A3 Cabriolet is uitgebreid met een 1.6 liter benzinemotor. De nieuwe viercilinder krachtbron voor de A3 Cabriolet heeft ervoor gezorgd dat de vanafprijs van de open A3 nu aantrekkelijker is.

Behalve de 160 pk sterke 1.6 TFSI, de 200 pk sterke 2.0 TFSI en de 140 pk sterke 2.0 liter TDI-motor levert Audi de A3 Cabriolet vanaf heden ook met een 1.6 liter viercilinder benzinemotor. De motor ontwikkelt een vermogen van 102 pk en een koppel van 148 Nm. De prijzen beginnen bij € 31.050,- voor de Attraction-uitvoering en € 33.595,- voor de Ambition.

Uitrusting
Audi A3 CabrioDe standaarduitrusting van alle Audi A3 Cabriolet-modellen wordt uitgebreid met radio chorus inclusief luidsprekersysteem. Tegelijkertijd wordt de meerprijs van alle infotainment-opties verlaagd. Bovendien wordt de inhoud van het Pro Line-pakket sterk uitgebreid zonder dat de meerprijs ervan wordt verhoogd. De extra items in het Pro Line-pakket zijn mistlampen vóór, zevenspaaks 16-inch lichtmetalen velgen, een windschot, het Audi parking system achter en het lichtpakket. Uiteraard blijven een automatische airconditioning, een met leer bekleed stuur, een middenarmsteun vóór (met opbergvak) en verwarmde buitenspiegels en ruitensproeierkoppen onderdeel van het Pro Line-pakket. De meerprijs voor de Pro Line-uitvoering bedraagt net als voorheen € 3.200.

Vanaf heden is de Audi A3 Cabriolet 1.6 leverbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model