Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A1

Nieuws: Audi A1

HS Motorsport kietelt Audi A1

10.11.2010

Onlangs presenteerde Audi de S1 die geen S1 mag heten. We hebben het over de A1 1.4 TFSI met 185 pk. De motorisering daaronder is de 1.4 TSI met 122 pk. Een gat waar nog makkelijk een model tussen kan vond ook HS Motorsport.

Met een vermogensafgifte van 147 pk slaat de opgevoerde Audi A1 van HS Motorsport een mooie brug tussen de standaard 1.4 TSI- en de 1.4 TSFI. Het koppel steeg met een relatief hoge waarde van 50 Nm naar een totaal van 250 Nm. Wat dit doet met de acceleratiecijfers vertelt HS Motorsport ons helaas niet. Het zal ongetwijfeld de meeste tijdwinst in de tussensprint opleveren, precies daar waar je meest op zit te wachten als bestuurder van een dergelijk rij-ijzer.

Uiterlijk vertoon
Audi A1Optisch heeft HS de Audi A1 kracht bijgezet door de carrosserie een matzilveren lak mee te geven. De joekels van 18 inch ASA GT1-wielen vullen de wielkasten van de A1 helemaal op. Staat stoer, al vragen we ons af of het 215 mm brede rubber niet tegen de binnenkant van de wielkasten aanloopt. Met 55 mm vóór en 60 mm achter is de auto ook wel erg veel verlaagd. Alles voor de looks nietwaar?! Eventueel zou je ook kunnen gaan voor de ASA GT2-velgen met honingraatmotief. Welk type je ook kiest daarachter schuilt altijd remmerij van Brembo. De vertraging is dus gegarandeerd. Het geheel wordt gecompleteerd met een uitlaatsysteem à la Golf R32 of MINI Cooper S om in het de concurrerende hoek te zoeken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model