Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A1

Nieuws: Audi A1

Audi doet gek: Feest-A1

11.05.2010

De Wörthersee Tour is hét jaarlijkse uitje voor dwepers van Volkswagen, Audi en overige VAG-consorten. Audi pakt traditiegetrouw weer uit met een horde opgekalefaterde modellen waaronder deze A1 ‘FC Bayern’ met in de hoofdrol Arjen Robben, prima donna van de Champions League finalist.

Audi reist met in totaal 19 modellen naar Reifnitz in Oostenrijk. Daar wordt jaarlijks het Wörthersee festival gehouden welke dit jaar staat gepland van 12 tot en met 15 mei. Onder het legertje aan speciale Audi's zijn er zeven A1's onder het motto 'motto editie' Een van dit themamodellen is deze A1 'FC Bayern'. Geheel in de clubkleuren van de stijl van de Zuid-Duiste voetbalclub gehuld met Arjen Robben als gevierde man. Onze landgenoot met rugnummer 10 doet het nogal goed bij FC Bayern en heeft een groot aandeel in de finaleplaats van de Champions League die zijn club onlangs wist te bereiken ten nadele van Olympique Lyon.

Oranje R8 GT
Audi A1De overige A1's die op Wörthersee Tour 2010 tentoongesteld worden zijn de A1 competition kit (Amalfi White) met in 't vooronder de 1.6 TDI, A1 'Follow Me' (Citrus Yellow) met 1.4 TFSI, A1 'Wasserwacht' (Suzuka Gray) ook met 1.4 TFSI, de met 1.6 liter TDI uitgeruste A1 Pickerljäger (Ibis White), A1 Fashion (Aubergine) met 1.6 TDI en de A1 Hot Rod; (Daytona Gray) met 1.4 TFSI. Maar het zijn niet alleen A1-moddelen die schitteren in Karintië. Zo'n liefhebbersfestival is natuurlijk een uitstekende kans om ook hun kort geleden geïntroduceerde R8 GT te showen. Met een sinaasappelhuidje (een opvallende oranje lakkleur) zal deze ongetwijfeld niet aan aandacht tekort komen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model