Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A1

Nieuws: Audi A1

Audi A1 nu ook als Connect

03.07.2012

De kleinste telg uit de Audi-familie is vanaf nu ook leverbaar in de extra rijk uitgeruste Connect-uitvoering. Voor net geen 20 mille heb je onder andere airco, een sportstuur en 16 inch lichtmetaal. Connect is leverbaar op alle motor- en carroserie-combinaties.

De Audi A1 kan wel een duwtje in de rug gebruiken moet Audi gedacht hebben want de oorspronkelijke verkoopverwachtingen zijn niet uitgekomen. Om de A1 aantrekkelijker te maken is er nu de Connect-uitvoering. Als basis voor de Connect is het Attraction-uitrustingsniveau genomen dat vervolgens wordt aangevuld met 16 inch lichtmetalen wielen, airconditioning, multifunctioneel sportstuur en Media Style. Dit laatste omvat navigatievoorbereiding, SD-kaartlezer, Audi Music Interface, Bluetooth en telefoonvoorbereiding. Om het geluid goed weer te geven worden tien luidsprekers gemonteerd die samen 180 watt kunnen verwerken.

Prijzen
Het Connect-pakket is leverbaar op elke Audi A1 3-deurs of Sportback. In alle gevallen geldt dat er € 1.700,- moet worden opgeteld bij de prijs van de Attraction. Dit betekent dat in combinatie met een 1.2 TFSI de A1 Connect € 19.990 op moet gaan brengen, voor een Sportback moet minimaal € 20.550,- afgerekend worden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model