Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A1 (Sportback)

Nieuws: Audi A1 (Sportback)

Zolang de voorraad strekt: Audi A1 Admired

13.02.2013

Aan speciale actiemodellen geen gebrek bij Audi. Laatste toevoeging is deze A1 Admired die trakteert op een sportiever S line-exterieur en een rijkere uitrusting tegen een geringe meerprijs.

De Audi A1 Admired onderscheidt zich van andere A1-uitvoeringen door de verkrijgbaarheid van opvallende kleurcombinaties. Er is keus uit vier (metallic) kleuren: Gletsjerwit, Misanorood, IJszilver en Phantomzwart. De dakbogen en dak zijn bij de Sportback standaard uitgevoerd in zwart. Ook heeft de Admired, die gebaseerd is op de Attraction-uitvoering, een rijkere standaarduitrusting. Daartoe behoren onder meer het connectivity pakket, airconditioning en multifunctioneel sportstuur. En dan is er nog het standaard S line-exterieur, compleet met specifieke bumpers, een grille in hoogglans zwart, dorpels in carrosseriekleur en een optische diffuser. Andere details zijn 17 inch lichtmetalen wielen, zwarte buitenspiegels en een uitlaatpijp in hoogglans zwart.

Sportieve luxe
In het interieur schittert een multifunctioneel sportstuur, een uitgebreider bestuurdersinformatiesysteem en ventilatieroosters gespoten in de kleur van de carrosserie. Muziek klinkt er door het Radio Concert-audiosysteem dat tevens is voorzien van telefoonvoorbereiding basis, Audi music interface met iPod/iPhone- en USB-aansluiting, Bluetooth Audio streaming, navigatievoorbereiding en kaartlezer van 32 GB.

20 %-motoren
De Audi A1 (Sportback) Admired wordt geleverd met de 86 pk sterke 1.2 TFSI-benzinemotor en de 1.6 TDI-diesel, goed voor 90 pk. Ongeacht de motorisering valt de slechts tijdelijk te bestellen Admired-uitvoering bij zakelijk gebruik in de 20 %-bijtellingcategorie. Wat hij kost? Audi vraagt € 19.990,- voor de driedeurs A1 Admired en minstens € 20.490,- voor de vijfdeurs Sportback.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model