Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A1 Sportback

Nieuws: Audi A1 Sportback

Caractere pakt Audi A1 Sportback aan

03.10.2012

Het Belgische Caractere maakte van de Audi A1 al eerder een gemeen uitziend bommetje en nu is de vijfdeurs Sportback aan de beurt. Met agressieve looks zal menigeen toch echt een A1 quattro in de binnenspiegel wanen.

Nu de A1 quattro volledig is uitverkocht zal je je heil voor een extreme A1 toch ergens anders moeten zoeken. Caractere bracht vorig jaar al soelaas voor liefhebbers van die agressieve uitstraling door de driedeurs Audi A1 van een nieuw aangezicht te voorzien en dit keer is de Sportback aan de beurt.

Uitstraling
Net als bij de driedeurs creatie van Caractere gaat het bij deze Sportback uitsluitend om de looks. De werkzaamheden bestaan namelijk uit het monteren van een nieuwe voor- en achterbumper en het monteren van fikse 18 inch velgen. De extra grote luchthappers aan de voorzijde zijn overigens volledig voor de sier, het maakt namelijk totaal niet uit welk motorblok er onder de kap ligt. Caractere geeft wel aan dat op verzoek ook aan de motor gesleuteld kan worden, maar over de potentiële vermogenswinst wordt echter gezwegen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model