Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A1 Sportback

Nieuws: Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback-epic exclusief voor Nederland

25.09.2018

Audi laat de nieuwe A1 Sportback los in vier uitvoeringen waaronder exclusief voor Nederland de 'epic'.

Ook presenteert Audi een A1 Sportback edition one. Het design is Audi ten voeten uit. In het interieur valt het digitale instrumentarium op. Audi levert de A1 Sportback als 30 TFSI met 116 pk motor. Een handgeschakelde zesbak is standaard, de zeventraps S tronic automaat is een optie. Een 25 TFSI 95 pk sterke instapmotor volgt later dit jaar. De vanafprijs van die uitvoering wordt dan bekend.

A1 Sportback epic
De A1 Sportback epic heeft de 'advanced exterieur-line', aangevuld met epic-features zoals cruise control, een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur, middenarmsteun voor, het connectivity-pakket, navigatievoorbereiding, Audi virtual cockpit, 17 inch lichtmetalen wielen en parkeersensoren achter. Prijs vanaf 29.695 euro.

A1 edition one
Tijdelijk is er een edition one. Het is hele complete uitvoering op basis van de S line. Die versie is herkenbaar aan zwarte Audi-ringen op de achterportieren, contrasterende lak voor het dak en 18 inch lichtmetalen wielen. Verder onder meer led-koplampen, connectivity-pakket, cruise control en een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur en dat vanaf 36.895 euro. Half november staat de A1 Sportback bij de Audi-dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model