Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
[Global Handler onURLNotFound] Line 15: Error: LoadById: Wrong type. Please specify numeric argument.
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A1 Sportback

Nieuws: Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback 665 euro duurder

24.11.2011

Stilletjes heeft Audi de vanafprijs van de A1 Sportback op hun website vermeld. En dat is toch opmerkelijk aangezien de vijfdeurs juist voor een impuls van de A1-verkopen moet zorgen. Maar goed, vanaf € 17.990,- kun je instappen. En dat is 665 euro meer in vergelijking met de driedeurs.

Voor nog geen zevenhonderd euro verschaf je jezelf een praktischere Audi A1 Sportback. Die is niet alleen twee deuren rijker, maar ook een fractie ruimer als gevolg van een iets langere en hogere koets. Achterin is er normaliter plaats voor twee personen met daar tussenin een aflegruimte en twee bekerhouders. Tegen meerprijs wordt een volledige achterbank geplaatst en is er plaats voor drie.

Standaarduitrusting
Uitgebreide prijslijsten zijn nog niet verkrijgbaar, maar je kunt er gerust van uitgaan dat de standaarduitrusting van de A1 Sportback overeenkomt met dat van de driedeurs A1. Het basismodel heet Attraction is onder meer voorzien van stoffen bekleding Spirit, een driespaaks sportstuurwiel, 12-Volt aansluiting in de middenconsole, radio/CD/MP3-speler Chorus met 40 Watt, elektrische verstelbare buitenspiegels, een automatische dimmende binnenspiegel en 15 inch velgen (staal).

S Line
Meer luxe, comfort en uitstraling wordt er geboden met de Ambition-uitvoering, de traditionele Pro Line-pakketten en het S Line model. Die laatste oogt lekker sportief door stoelbekleding van stof gecombineerd met lederen accenten en grijze stiksels, S line-logo's her en der verspreid over het interieur, een met leder bekleed stuurwiel, versnellingspookmanchet en handremgreep, zwart hoogglans afgewerkte ventilatieroosters en aluminiumkleurige interieurdetails. Bovendien rolt de S Line op 17 inch 5-spaaks lichtmetaal met 215/40R17-banden. Voor airco (handbediend) moet echter nog altijd 1.500 euro bijbetaald worden.

Overige prijzen
Naast de basismotor, de 1.2 TSI met 86 pk, levert Audi nog drie andere benzineversies en drie diesels in de vijfdeurs A1. Prijzen daarvan zullen waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten. Eerder weten? Dan gewoon 665 euro bij de prijzen van de driedeurs A1 optellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model