Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi A1 S edition

Nieuws: Audi A1 S edition

S edition voor Audi A1

11.02.2011

De Audi A1 is nu enkele maanden op de markt en kent voor Audi-begrippen een voortvarende start. Sterker nog, vorig maand was hij met 750 stuks de best verkopende Audi. Om hier nog een schepje bij bovenop te doen presenteert Audi de A1 S edition, een lekker verwende en gelimiteerde uitvoering.

Wat eigenlijk voor iedere Audi geldt, gaat ook op voor de A1: die smoelt en voelt het lekkerste wanneer ie rijkelijk in de spullen zit. Met de A1 S edition komt Audi daarin tegemoet door deze gelimiteerde uitvoering standaard te voorzien van het S line-exterieur dat hier en daar is beplakt met S line-logo's, Xenon plus-verlichting, een LED-lichtpakket, navigatiepakket en volautomatische airconditioning. Ook zaken als metallic- of pareleffectlak, Audi sound system met radio concert, verwarmbare buitenspiegels, een opbergpakket en een middenarmsteun vóór behoren tot de verwennerijen. Bovendien staat de A1 S edition op 17 inch lichtmetalen wielen.

Interieur
Audi A1Binnenin gaat het er ook sportief aan toe. Bestuurder en naaste passagier op sportstoelen met speciale stoelbekleding voorzien van S line-embleem. Het sportstuur is bekleed met leder, net als de handremgreep en de pookknop. Aluminium interieurdetails, speciale vloermatten en een overwegend zwarte afwerking (al dan niet glanzend) maakt het geheel af. De Audi A1 S edition is leverbaar met vier motoren: de 1.2 TFSI met 86 pk, de 1.4 TFSI met 122 of 185 pk en de 1.6 TDI met 105 pk. Prijzen beginnen bij € 23.990,- voor de A1 1.2 TFSI S edition en de Audi A1 1.4 TFSI S Edition staat in de boeken vanaf € 27.490,-. De Audi A1 1.4 TFSI met is vanaf € 31.990,- verkrijgbaar als S edition en met dieselmotor kost ie minimaal € 29.490,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model