[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Aston Martin

Nieuws: Aston Martin

Toe aan een Aston, Martin?

17.05.2005

De jongste statistieken wijzen uit dat er in Nederland minder nieuwe auto’s worden verkocht, maar dat het aandeel extreem dure en exclusieve auto’s juist explosief stijgt. Vandaar: een nieuwe Aston Martin

Astons nieuwste, de V8 Vantage, is gelijk Astons kleinste. Om hem te plaatsen: de Britten zien de auto zelf graag als een Porsche 911-killer. Daartoe is het volgende aan boord: een 4.3 V8 met 380 pk. Daarmee is een top van 280 haalbaar en sprinten van 0-100 gebeurt in 5 seconden – dat zijn inderdaad waarden waarmee je gelijk op gaat met een Porsche 911. Uiteraard is de auto van binnen zo luxe als alleen een Engelse sportwagen kan zijn, maar dé attractie van de V8 Vantage is toch echt zijn wonderschone uiterlijk. Het knappe is dat er altijd nog uiterlijk trekken van vroegere Astons te herkennen zijn, maar het is beslist geen retro-auto, want aan de ander kant is hij ook weer supermodern strak gesneden. Wat ook (relatief) prettig is: dit wordt de goedkoopste Aston Martin van het moment. Om dat in perspectief te plaatsen: grote broer DB9 kost al € 202.000.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model