Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Aston Martin Vanquish

Nieuws: Aston Martin Vanquish

Aston Martin kiest weer voor Vanquish

05.06.2012

Eén onvoorzichtig moment, dat was alles dat nodig was om achter de naam van de DBS-opvolger te komen. We weten nu dat aan de top van het Aston Martin-gamma later dit jaar weer de naam Vanquish zal pronken.

De geruchtenmachine draait al maanden op volle toeren over het nieuwe topmodel van Aston Martin. De Britse fabrikant verraste ons vorig week aan het Como-meer met de AM310, een conceptmodel dat eerder productierijp dan experimenteel leek. Naar nu blijkt zaten we er met die conclusie niet ver naast, toen een trailer iets te lang open bleef staan werd een opmerkelijke ontdekking gedaan.

Badge
Een oplettende fotograaf zag een zilverkleurige Aston Martin staan die wel erg veel weghad van de AM310. Bij nader inzien bleek onder de elegante spoiler een wel erg bekende badge geplakt, die van de Vanquish, we lijken hier dus te maken te hebben met een productierijp exemplaar. De naam zal velen nog bekend in de oren klinken want de Vanquish was het topmodel voordat de DBS werd aangekondigd en was van 2001 - 2007 in productie. De nieuwe Vanquish zal net als zijn naamgenoot worden uitgerust met een V12 en later dit jaar gepresenteerd worden, net op tijd voor het 100-jarig jubileumfeest van de Britse fabrikant in 2013.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model