Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Aston Martin V8 Vantage

Nieuws: Aston Martin V8 Vantage

Aston Martin V8 Vantage krijgt 420 pk

27.05.2008

De Aston Martin V8 Vantage Coupé en Roadster hebben een technische facelift ondergaan. Daarbij werd de 4.3 liter V8 vervangen door een 4.7 liter metend exemplaar met een vermogen van 420 pk. Dat resulteert in een stijging van 11% vermogen. Bovendien werd het interieur in detail aangepast en levert Aston Martin voortaan nieuwe 19 inch wielen standaard.

De in 2005 gepresenteerde Aston Martin V8 Vantage is een enorm succesnummer. Met de V8 Vantage trad Aston Martin een segment binnen waarin het eerder nooit opereerde. Dat het naar beneden afronden van het modellengamma succesvol is geweest blijkt wel uit het feit dat Aston Martin sinds 2005 meer dan 10.000 exemplaren van de Vantage Coupé en Vantage Roadster heeft weten te verkopen. Om dat succes voort te zetten en de concurrentie bij te kunnen blijven houden levert Aston Martin voortaan een nieuwe V8 in het model. Deze levert een vermogen van 420 pk (+ 11 procent) en een koppel van 470 Nm (+ 15 procent). Een aangepaste middenconsole en nieuwe 19 inch lichtmetalen wielen ronden het geheel af.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model