IAA 2009
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Aston Martin Rapide

Nieuws: Aston Martin Rapide

Eerste blik op interieur Aston Martin Rapide

13.08.2009

Nog iets meer dan een maand te gaan en dan wordt de Aston Martin Rapide eindelijk onthuld. Na vele foto´s van het koetswerk kunnen we nu ook een beeld vormen van het interieur. Tevens is er een richtprijs bekendgemaakt.

De brochures van de Aston Martin Rapide zijn inmiddels gedrukt en opgedroogd. Vermoedelijk zijn deze (helaas) slechte foto´s daaruit afkomstig. De twee afbeeldingen van het exterieur zijn niet zo spannend, want dat gedeelte hebben we de afgelopen jaren van alle kanten kunnen bewonderen. Nee, het is de foto van het binnenwerk dat onze volle aandacht trekt.

In alle luxe
Aston Martin RapideAan de individuele zetels achterin te zien wordt de Rapide een echte vierzitter. Prachtig is het twotone-kleurige leder dat heel mooi matcht met de carrosserielak. Een forse middentunnel, waar ongetwijfeld de bedieningen van het entertainmentsysteem zijn ondergebracht, scheidt de achterpassagiers van elkaar. De wielbasis van de Rapide bedraagt zo´n drie meter en dat zou voor voldoende beenruimte moet zorgen. De foto geeft een vertekendend beeld en doet echter minder ruimte vermoeden. Over een maand zullen we het daadwerkelijk kunnen beoordelen, want dan zien we de Rapide in levende lijve op de IAA in Frankfurt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model