Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Aston Martin Rapide

Nieuws: Aston Martin Rapide

Aston Martin Rapide goes racing

08.04.2010

Als laatste praktijktest zal Aston Martin met de Rapide gaan racen tijdens de legendarische 24-uurs race op de Nürburgring. Diverse engineers van Aston Martin zullen om beurten plaats nemen achter het stuur.

Het gebeurde al twee keer eerder dat Aston Martin met een productierijp model een laatste testrit onderging op de Nürburgring. Zowel de V8 Vantage alsook de V12 Vantage reden eerder de 24 uurs race om zodoende alle laatste kinderziektes te kunnen ontdekken en verhelpen.

Minimaal aangepast
Om een zo goed mogelijk testresultaat te krijgen is de Rapide slechts op de noodzakelijke punten aangepast. Zo is de interieurbekleding verwijderd om gewicht te besparen, wordt de vering aangepast om beter te presteren op het circuit en zullen er slicks worden gemonteerd. Aston Martin wil immers geen flater slaan. Daarnaast zijn er noodzakelijke veiligheidsmaatregelen getroffen. Op 15 en 16 mei zal de Aston Martin Rapide aan de start van de 24-uurs race op de Nürburgring verschijnen. Directeur Ulrich Bez zal het team hoogstpersoonlijk leiden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model