[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Aston Martin Q

Nieuws: Aston Martin Q

De Aston Martin Q

12.03.2012

Aston Martin introduceerde op de Autosalon van Genève een nieuwe service voor haar klanten. Met Q tilt Aston Martin de personalisatie van haar auto´s naar een hoger niveau en biedt het zelfs de mogelijkheid om je huis door de Britten in te laten richten.

Mede dankzij een forse modellenuitbreiding heeft Aston Martin de afgelopen jaren een spectaculaire groei doorgemaakt. Om exclusiviteit te garanderen presenteerden de Britten in Genève het Aston Martin Q-programma waarmee de koper zich van een unieke auto verzekert. Q kent drie niveaus: Collections, Tailored en By Appointment. Kies je voor Collections, dan blijft het bij een uitgebreidere keuze van kleuren voor interieur en exterieur, By Appoinment biedt bijna ongelimiteerde mogelijkheden. Een HD-camera om de route te filmen, op maat gemaakte stoelen, maatwerk velgen en een rolkooi zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden.

Virage en Cygnet als voorbeeld
In Genève waren zowel een Virage Volante als een Cygnet te vinden die onder dit nieuwe programma gemaakt zijn. De Virage was uitgevoerd in mat blauw, heeft een aluminium bagagerek op de achterklep en was afgewerkt met blauw carbonfibre. De Cygnet viel naast de paarse lakkleur (Cherry Tree) vooral op door het weelderige interier, waar een bloemenprint in nagenoeg elk lederen oppervlak terugkwam. Achterin de Cygnet lagen zowel een tassenset als een Brompton vouwfiets in dezelfde kleur en stijl als de auto, ook onderdeel van het Q-programma.

Nog veel meer mogelijkheden
Als de auto helemaal naar wens is biedt Aston Martin Q ten slotte nog de optie om de gekozen looks terug te laten komen in bijvoorbeeld een jacht of een huis. De Britten sturen dan personeel om de architect of ontwerper te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de kleur en looks van auto goed gerepresenteerd worden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model