Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Aston Martin DB10

Nieuws: Aston Martin DB10

Aston Martin DB10 is de nieuwe auto van Bond, James Bond!

04.12.2014

De bolides waarin James Bond de schurken te lijf gaat of van zich afschud zijn al net zo geliefd als de geheimagent zelf. Ondanks enkele ‘affaires’ gedurende de afgelopen 50 jaar blijft Aston Martin het favoriete merk van 007. Ook in de volgende Bond-film is James trouw aan dat merk. Deze DB10 is er zelfs speciaal voor ontwikkeld en geeft tevens de toekomstige designrichting van Aston Martin weer.

De nieuwe James Bond-film, die in 2015 in de bioscopen moet draaien, gaat Spectre heten. Dat kondigt EON Productions, de initiatiefnemers van de Bond-franchise, aan. Fijn om te weten, maar onze ogen zijn vooral gericht op de Bond’s nieuwe bedrijfsauto: de Aston Martin DB10.

Kijkdoos
James Bond heeft al heel wat speciale auto’s gereden, maar de DB10 is misschien wel de meest bijzondere van allemaal. De DB10 is namelijk veel meer dan het nieuwe speeltje voor 007, die voor de vierde achtereenvolgend keer zal worden vertolkt door de Brit Daniel Craig. De DB10 is daarnaast namelijk ook een voorproefje van de toekomstige designtaal van Aston Martin. Nooit eerder gaf de car partner van een James Bond-film dat op deze manier prijs.

001 tot en met 010
Mede omdat James Bond dit jaar zijn 50-jarige bestaan op het witte doek viert trakteert Aston Martin op een extraatje. De DB10 zal namelijk niet exclusief voorbehouden blijven aan de ’s werelds beroemdste geheimagent. In totaal zal Aston Martin er 10 stuks van bouwen, waardoor een heel klein groepje mensen zich ook een beetje Bond kan voelen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model