Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Aston Martin Cygnet & Colette

Nieuws: Aston Martin Cygnet & Colette

Gelimiteerde Aston Martin Cygnet

27.06.2011

Aston Martin en modehuis Colette hebben de handen ineengeslagen voor een zeer zeldzame Cygnet. Daar waar mogelijk is handwerk toegepast en dit gepaard met een gelimiteerd oplage van slechts 14 stuks maakt de Cygnet & colette extreem exclusief. Zo ook z’n prijs: € 48.995,-.

De Aston Martin Cygnet is echt een modeaccessoire op vier wielen. Daar komt nog bij dat hij pas verkrijgbaar is na aanschaf van een sportwagen van Aston Martin, en dat de auto nauwelijks groter is dan een handtas werkt hier tevens aan mee. Met modespecialist Colette als drijvende kracht achter de Cygnet & colette wordt dit beeld nog eens extra versterkt.

Blauw
Aston Martin CygnetDe Cygnet & colette is tailor made in Aston Martin Works Tailored, daar waar uitsluitend de meest exclusieve auto's van Aston Martin toegang toe krijgen. Jawel, zelfs binnen Aston Martin wordt er onderscheid gemaakt tussen klanten. In het atelier van de Britse sportwagenfabrikant worden auto's geheel naar wens van de klant gerealiseerd. Iedere Aston daar gebouwd is uniek op zijn eigen manier. De veertien Cygnet & colette komen echter elk in de exterieurkleur Lightning Silver, hoewel bij aandringen er vast een andere tint mogelijk is. Afijn, de accentkleur is zacht blauw en te vinden op de motorkap, rondom de grille, de wielen en de spiegelkappen.

Chocola
Aston Martin CygnetBinnen wordt de accentkleur doorgetrokken in het stikselwerk en de frivole kussens rustend op de achterbank. De rest van het interieur is overwegend afgewerkt in Bitter Chocolate, een mix van mokka- en chocoladebruin leder en alcantara. Het mag duidelijk zijn dat Aston Marton met de Cygnet en Cygnet & colette in het bijzonder het vrouwelijke geslacht wil bedienen. Het feminiene interieur wint aan exclusiviteit door aluminium nuances. De speciale sleutelhanger valt daar tevens onder.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model