[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Aston Martin Bertone Jet 2

Nieuws: Aston Martin Bertone Jet 2

Bertone met twee concepts naar Genève

01.03.2013

Bertone zal niet met één studiemodel naar Geneve afreizen, maar neemt twee conceptcars mee in de trailler. Naast de al geïntroduceerde Bertone Jet 2+2 presenteert Bertone eveneens de Jet 2 op de Autosalon.

Aston Martin viert dit jaar haar eeuwfeest en werkt tevens al 60 jaar samen met Bertone. Een dubbelfeestje dus, en dat is voor het Italiaanse designhuis een reden om dit ook dubbel te vieren tijdens de Autosalon van Genève. Allereerst met een zeer unieke shooting brake op basis van de Aston Martin Rapide, de Bertone Jet 2+2 waarvan er maar één is en ook zal blijven.

Jet 2
Speciaal voor de gelegenheid heeft Lilli Bertone, de CEO van het gelijknamige bedrijf, haar eigen Jet 2 van weleer van stal gehaald en haar medewerkers de opdracht gegeven er een modern sausje over te gieten. Dat heeft zich geuit in een licht aangepaste achterzijde, een opgewaardeerd interieur en een nieuwe lakkleur (van het originele grijsblauw, naar koperbruin). Meer details, mist die er zijn, in Genève.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model