Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo

Nieuws: Alfa Romeo

Modellenlawine Alfa Romeo in aantocht

05.11.2012

Mager, zo kan je het actuele gamma van Alfa Romeo wel omschrijven. Maar er komt beterschap. Tegen 2016 worden we getrakteerd op liefst zes nieuwe Alfa´s. Dat heeft grote baas Marchionne bekendgemaakt tijdens de voorstelling van het strategische plan voor de gehele groep.

Volgend jaar verschijnt de Alfa Romeo 4C, die we inmiddels al tijden op beurzen te zien krijgen, eindelijk op de markt. Datzelfde jaar krijgt die het gezelschap van twee gefacelifte bestaande modellen, en met alleen een Mito en Giulietta in de catalogus is duidelijk welke richting dat uitgaat.

2014
In 2014 mogen we eindelijk het doek van de 159-opvolger trekken. Kort daarna wordt ook de Spider-variant van de 4C werkelijkheid en 2015 is het jaar van de nieuwe 159 Sportwagon. Eveneens in dat jaar wordt de gloednieuwe Spider verwacht. Ook een open tweezitter, maar niet bedoeld als interne concurrent voor de 4C. De nieuwe Spider zal minder sportief zijn dan de serieuzere 4C en samen met Mazda worden ontwikkeld. Voor de Japanners wordt de nieuweling de opvolger voor de MX-5.

Crossover
Nog voordat 2016 aanbreekt zal Alfa Romeo ook toetreden tot de SUV- annex crossovermarkt. En voor hetzelfde jaar staat er nóg een nieuwe ´Bella´ gepland. Daarover is helaas nog niets bekend, wat ook geldt voor de twee nieuwkomers die op de agenda van 2016 staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model