[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo Pack QV Sportiva

Nieuws: Alfa Romeo Pack QV Sportiva

Alfa Romeo lanceert Pack QV Sportiva

26.06.2012

Wel de looks, maar niet de lasten van Alfa Romeo’s topmodellen? Dat kan. Dankzij het Pack QV Sportiva is een aantal uiterlijke kenmerken van het Alfa Romeo MiTo en Giulietta-topmodel, de Quadrifoglio Verde, nu namelijk bereikbaar geworden voor een groter publiek.

Volgens Alfa Romeo legt het Pack QV Sportiva op moderne wijze de link naar de indrukwekkende racehistorie van Alfa Romeo dat racesuccessen behaalde met auto's voorzien van het illustere witte driehoekje met het groene klaverblaadje (Quadrifoglio Verde in het Italiaans) op de voorspatborden. Tot op de dag van vandaag staat het logo symbool voor de aller sportiefste versies van Alfa Romeo, zoals de MiTo 1.4 Turbo MultiAir Quadrifoglio Verde met 170 pk en de 235 pk sterke Giulietta 1.750 TBi Quadrifoglio Verde. Maar dat verandert vanaf heden.

MiTo
De Alfa Romeo MiTo met Pack QV Sportiva is naast de QV-logo's op de voorspatborden en instaplijsten herkenbaar aan een achterbumper met diffuser, 18-inch gepolijste lichtmetalen velgen en rode remklauwen voorzien van het Alfa Romeo-logo. Verder zijn spiegelkappen, koplampomlijsting en deurhendels satijnkleurig. Het interieur kenmerkt zich door een donkere ambiance waar onder meer de witte verlichting van het instrumentarium en aluminium sportpedalen opvallen. Standaard biedt het Pack QV Sportiva stoelen met alcantarabekleding. Er geldt een meerprijs van € 1.850,- voor het pakket in combinatie met leren Frau-stoelen met witte en groene stiksels, terwijl het pakket met sportieve Sabelt-stoelen € 3.250,- extra kost. Het Pack QV Sportiva is voor de Alfa Romeo MiTo beschikbaar in combinatie met alle motoren, waaronder de 1.3 JTDm-dieselmotor en de Turbo TwinAir.

Giulietta
Ook zijn broer, de Giulietta, is verkrijgbaar met het Pack QV Sportiva. De uiterlijke kenmerken van het pakket zijn in verre mate vergelijkbaar met dat van de MiTo. Zo is de Alfa Romeo Giulietta met Pack QV Sportiva herkenbaar aan de QV-logo's op de voorspatborden, stuurwiel en instaplijsten. Verder is hij aan de buitenzijde te herkennen aan sideskirts, donkergetinte koplampen, satijnkleurige spiegelkappen en 18-inch velgen die te bestellen zijn als Turbina, Turbina Titanio en Sport 8C Competizione. Het interieur van de Giulietta met Pack QV Sportiva en standaard sportonderstel kenmerkt zich door een aluminium geborsteld dashboard, lederen stuurwiel, half lederen of volledig lederen bekleding. Voor de Alfa Romeo Giulietta is het Pack QV Sportiva beschikbaar in combinatie met de 1.4 Turbo MultiAir en de 2.0 JTDm-dieselmotor met 140 pk of 170 pk. De meerprijs van het pakket bedraagt € 2.450,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model